ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων που σας δίνουν τη δυνατότητα να επιτύχετε τους στόχους σας. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες αυτού που είναι δυνατό για εσάς!

Διαχείριση Κοινωνικών Δικτύων

Δημιουργία Εταιρικής Ιστοσελίδας

Εμπορική Διαδικτυακή Παρουσία

Διαχείριση Εταιρικής Φήμης

Εταιρική Εμπορική Εικόνα και Φωτογραφία

Αξιολόγηση και Ανάλυση Συμβάσεων

Τουρ Οπερέϊτορς και Ταξιδιωτικά Πρακτορεία : Συμβόλαια και Διαπραγματεύσεις, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Πωλήσεων

Δημιουργία - Συγγραφή περιεχομένου

Κρατήσεις και Διαχείριση εσόδων

Υπηρεσίες Κοινωνικών Μέσων Επιχειρήσεων

Νιώθετε ότι ξοδεύετε πολύ χρόνο στα social media; Ή δεν έχετε καθόλου χρόνο για αυτό;

Είτε το πιστεύετε είτε όχι δεν είστε οι μόνοι! Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων αγωνίζονται να βρουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ των προσωπικών και επαγγελματικών τους λογαριασμών. Εκεί έρχεται η ConSer. Προσφέρουμε υπηρεσίες διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που εξαλείφουν την ταλαιπωρία της ανάρτησης, του προγραμματισμού και της ανάλυσης των κοινωνικών σας μέσων.

Φανταστείτε ότι μπορείτε να χαλαρώσετε στις διακοπές γνωρίζοντας ότι η ConSer φροντίζει τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – δημοσιεύοντας σχετικό περιεχόμενο, αλληλεπιδρώντας με πελάτες και αναλύοντας πόσο καλά αποδίδουν οι καμπάνιες σας. Με την ομάδα των ειδικών μας, μπορείτε επιτέλους να αποκτήσετε την ηρεμία που σας αξίζει.

Εγγραφείτε για μια δωρεάν συζήτηση σήμερα για να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στη βελτίωση της παρουσίας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

tiktok, icon, networks-2515316.jpg

Δημιουργία Εταιρικής Ιστοσελίδας

Χρειάζεστε έναν ιστότοπο.

Ένας ιστότοπος είναι το θεμέλιο της διαδικτυακής σας παρουσίας. Είναι όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν για να μάθουν για την εταιρεία σας, να μάθουν πώς να επικοινωνήσουν μαζί σας και να δουν τι έχετε να προσφέρετε.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο για εσάς που θα αναδείξει τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία σας. Θα είναι εύκολο για τους πελάτες να πλοηγηθούν και θα μπορούν να βρίσκουν τις πληροφορίες που χρειάζονται γρήγορα και εύκολα. Επιπλέον, μπορούμε να το κάνουμε να ανταποκρίνεται ώστε να φαίνεται υπέροχο σε οποιαδήποτε συσκευή – επιτραπέζιο, φορητό υπολογιστή, tablet ή τηλέφωνο.

Ζητήστε μια δωρεάν συνάντηση σήμερα! Θα θέλαμε να συζητήσουμε το έργο σας μαζί σας με περισσότερες λεπτομέρειες.

web, webdesign, html-845807.jpg

Εμπορική Διαδικτυακή Παρουσία

Για να είστε εκεί έξω και να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας χρειάζεστε μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο. Είναι απαραίτητο για εσάς να πετύχετε.

Στην ConSer, κατανοούμε την ταξιδιωτική βιομηχανία και γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική διαδικτυακή παρουσία για την επιχείρησή σας. Έχουμε πολυετή εμπειρία στη χρήση και τη συνεργασία με διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία που έχουν αποτελέσματα.

Με την ConSer, θα απολαμβάνετε μια διαδικτυακή παρουσία που θα είναι  εύκολη στη χρήση και την πλοήγηση, με όλες τις δυνατότητες και τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε για την αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησής σας. Επιπλέον, η ομάδα μας θα είναι εκεί για να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια δωρεάν συνάντηση σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία για την ταξιδιωτική σας επιχείρηση.

Ota Gds Logos - Ota Logos@seekpng.com

Διαχείριση Εταιρικής Φήμης

Έχετε εργαστεί σκληρά για να αποκτήσετε μεγάλη φήμη στον κλάδο σας. Τι θα συνέβαινε όμως αν αυτή η φήμη αμφισβητηθεί ξαφνικά;

Στην ConSer, κατανοούμε τη σημασία της προστασίας της εταιρικής σας φήμης. Γι' αυτό προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε και να προστατέψετε την εικόνα σας στο διαδίκτυο.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε σε αρνητικές κριτικές, να δημιουργήσετε ξανά την εμπιστοσύνη με βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς και ακόμη και να βελτιώσετε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησής σας. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να βάλετε τα δυνατά σας μπροστά και να διατηρήσετε τη θετική εικόνα που έχετε εργαστεί τόσο σκληρά για να δημιουργήσετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια δωρεάν συζήτηση σχετικά με το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην προστασία της εταιρικής σας φήμης.

Εταιρική Εμπορική Εικόνα και Φωτογραφία

Χρειάζεστε επαγγελματική φωτογραφία για τον ιστότοπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν έχετε τον χρόνο ή τον προϋπολογισμό να το κάνετε μόνοι σας.

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, οικονομικά προσιτές υπηρεσίες φωτογραφίας που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να δείχνει καλύτερα. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που να καλύπτει τις ανάγκες σας και να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Οι φωτογράφοι μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που θα συνεργαστούν μαζί σας για να τραβήξουν τις λήψεις που χρειάζεστε. Θα φροντίσουμε για όλα – από τη ρύθμιση της λήψης μέχρι την επεξεργασία των φωτογραφιών μετά. Θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας, σε έντυπο υλικό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια δωρεάν συζήτηση!

Αξιολόγηση και Ανάλυση Συμβάσεων

Χρειάζεστε βοήθεια για την αξιολόγηση και την ανάλυση των συμβολαίων σας;

Είμαστε οι ειδικοί στην αξιολόγηση και ανάλυση συμβάσεων. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήμα και πόρους παρέχοντας μια ενδελεχή αναθεώρηση όλων των συμβολαίων σας.

Αφήστε μας να βγάλουμε την ταλαιπωρία της αξιολόγησης συμβολαίου για εσάς. Η ομάδα των επαγγελματιών μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να κατανοήσει με σαφήνεια τις ανάγκες σας και να σας παράσχει μια λεπτομερή αναφορά που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας!

Τουρ Οπερέϊτορς και Ταξιδιωτικά Πρακτορεία : Συμβόλαια και Διαπραγματεύσεις, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Πωλήσεων

Αναζητάτε έναν καλύτερο τρόπο διαχείρισης των συμβολαίων και των διαπραγματεύσεών σας;

Στην ConSer, κατανοούμε την ταξιδιωτική βιομηχανία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες διαχείρισης πωλήσεων που θα τους βοηθήσουν να αυξήσουν τα κέρδη τους και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Η ομάδα των ειδικών μας είναι αφοσιωμένη στο να σας βοηθήσει να πετύχετε.

Με τη βοήθειά μας, μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που κάνετε καλύτερα – παρέχοντας εκπληκτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στους πελάτες σας. Αφήστε τις διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια και τη διαχείριση πωλήσεων σε εμάς – ξέρουμε τι κάνουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας!

Κρατήσεις και Διαχείριση εσόδων

Αναζητάτε έναν καλύτερο τρόπο για να διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας και να μεγιστοποιήσετε τα έσοδά σας;

Η ConSer προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών κρατήσεων και διαχείρισης εσόδων στον κλάδο. Συνεργαζόμαστε με ξενοδοχεία, θέρετρα, γραμμές κρουαζιέρας και άλλους παρόχους φιλοξενίας για να τους βοηθήσουμε να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από κάθε κράτηση.

Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας, ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις κρατήσεις τους. Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική, επομένως προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών για να διαλέξετε. Και επειδή η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς στον τομέα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε τις καλύτερες δυνατές συμβουλές και υποστήριξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια δωρεάν συζήτηση σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις κρατήσεις σας και τη διαχείριση των εσόδων σας!

Δημιουργία - Συγγραφή περιεχομένου

Χρειάζεστε βοήθεια για να γράψετε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας, αναρτήσεις ιστολογίου ή ακόμα και ένα πιασάρικο σλόγκαν ή διαφήμιση;

Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Είμαστε ειδικοί στη δημιουργία πειστικών και ενδιαφέροντων κειμένων που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Αφήστε μας να πάμε το μάρκετινγκ σας στο επόμενο επίπεδο με το συναρπαστικό και καλογραμμένο κείμενό μας. Δεν θα απογοητευτείτε!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια δωρεάν συζήτηση για το επόμενο έργο σας.

elΕλληνικά

Join us

be the first one informed
From ConSer team

Μετάβαση στο περιεχόμενο